Geile rijpe vrouw

Ik ben een geile rijpe vrouw van 45 jaar die op zoek is naar een geile man om regelmatig mee af te spreken, als neukmaatjes. Na een paar jaar alleen gewoond te hebben, voel ik dat ik klaar ben om iemand nieuw te ontmoeten en mijn tijd en leven mee te delen. Zoals je misschien begrijpt, heb ik in deze jaren geen seksleven gehad. Dat is best moeilijk, want ik ben een seksuele vrouw. Maar ik moet een man leren kennen om goede seks te hebben. Het hebben van een onenightstand is nooit mijn ding geweest bij wijze van spreken, het levert me niets op, zo ben ik nu eenmaal.

Ik ben op zoek naar een man/vrouw die aardig is, open, ruimdenkend en een goed gevoel voor humor heeft. Ik wil graag een paar keer per week seks en gezelligheid, gewoon lekker rondhangen. Op dit moment ben ik nog niet toe aan een vaste relatie, ik vind het heerlijk om single te zijn, maar je weet nooit wat de toekomst brengt.

Voor mij is het belangrijk en ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en openheid. Het is dus belangrijk dat je vanaf het begin open en eerlijk tegen me bent. We hoeven geen kat-en-muisspelletjes te spelen, we zijn allebei vrij om te doen wat we willen. Maar als het op seks aankomt, wil ik dat we 100% eerlijk tegen elkaar zijn. Als ik goede seks heb, dan is één sekspartner genoeg voor mij, hetzelfde zou voor jou moeten gelden.

Jij moet net als ik zijn, d.w.z. heel actief en graag sporten en in de natuur zijn. Bedenk eens hoe gezellig we het kunnen hebben als we de picknickmand pakken en het bos ingaan en lekker knuffelen ;-). Neem contact op en we spreken af onder het genot van een kopje koffie om de situatie te bekijken en van daaruit verder te gaan. Knuffels van mij, een geile rijpe vrouw!