Geniet van de lente voor twee en meer van vreugde

Geniet van de lente voor twee en meer van vreugde

Beste alleenstaande mannen uit de buurt en omgeving,

De lente staat voor de deur en die wil ik graag samen met een partner doorbrengen.

Ik ben 38 jaar oud, 1.67 cm, NR, ik heb gestudeerd, ik ben open en jong van hart, vrij actief onderweg (wandelen, hiken, fietstochten, fitness & yoga), ik hou van reizen (ook in de nabije regio) en ik ben meer een diepzinnig persoon voor wie waarden en goede manieren belangrijk zijn, maar nog steeds met gevoel voor humor.

Ik ben alleenstaand zonder kinderen en zou graag in het weekend tijd met een partner kunnen doorbrengen. Ben je tussen de 40 en 68 jaar en kom je uit de regio Freiburg? Heb je een vergelijkbare achtergrond of levensfase? Dan zie ik uit naar je bericht, waarin ik ook graag iets over jou te weten wil komen. Wil je eindelijk meer?

Verlang je naar een gezin en een eigen huis? Ben je het beu om altijd teleurgesteld te zijn als het om liefde gaat? Je kunt je ook een partnerschap zonder gevoelens voorstellen (gevoelens zijn niet uitgesloten).

Ben je tussen de 40 en 68 jaar ! Je moet stevig in het leven staan en voldoen aan de persoonlijke en financiële vereisten voor het stichten van een gezin.

Neem dan contact op met een korte beschrijving/introductie van jezelf en een foto. Voor mij: Ik heb prachtige blauwe ogen en weet hoe ik de aandacht op mijn rondingen moet vestigen. Mijn vrienden omschrijven mij als behulpzaam, slim en geïnteresseerd in veel dingen. ben een goeie

Luisteraar en zelfs als het leven moeilijkheden oplevert, kan ik een goede steun zijn.

💥CONTACTEN🎇