Goed Lachen Is Gezond!

Goed Lachen Is Gezond!

Het jonge ben ik al even kwijt en dat vind ik ook helemaal niet erg. Nu ik ondertussen 50 jaar ben, is het ook wel tijd voor meer stabiliteit en rust in mijn leventje. Ja ik hou nog steeds van een avondje goed stappen met een drankje erbij, maar dat is niet meer elke vrijdag en zaterdag. Nu krijg ik steeds meer de behoefte om lekker thuis te zitten, op de bank naast mijn mannetje. Samen pratend, tv kijkend of wat dan ook. Toch raar dat je zoiets ineens ervaart en wilt hebben, ik zal toch niet klaar zijn voor de psychiater haha? Goed lachen is gezond zeggen ze en dat mag ik ook graag doen. Er zijn maar weinig momenten dat ik niet lach of vrolijk ben, maar juist voor die weinige momenten heb ik je het hardste nodig! Kan jij me helpen om dan mijn lach terug te vinden?

 

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥