Hoi , leuk dat je mijn advertentie bekijkt, ik ben Mayra een spontane vrouw van net 42 jaar, ben gescheiden en na een diep dal ben ik er nu weer aan toe om in contact te komen met een leuke man, heb het gelukkig helemaal afgesloten en sta nu weer positief in het leven en wil mij nu dus weer op het vrijers pad begeven.. Heb een tijdje geen behoefte aan een man in mijn leven gehad maar het kriebelt nu wel weer ,want alleen is ook maar alleen. Het leukste lijkt mij om elkaar eerst iets beter te leren kennen en te zien of het klikt. Ben jij zorgzaam, lief, geduldig, heb je gevoel voor humor en ben je net zo hopeloos romantisch als ik, dan wil ik een poging met jou wel wagen en hoop dat je niet twijfelt en mij gelijk een lief bericht stuurt. Ben erg benieuwd wie het nog ziet zitten met mij. Lieve groetjes van Mayra

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply