Grote borsten

Grote borsten

Vrouw, 35 jaar hier, hallo iedereen! Ik ben een geile vrouw met grote borsten (als dat wat uitmaakt). Wat ik wil is daten met een leuke man, waar de date dan op uitloopt, dat valt nog te bezien. Ik heb me gerealiseerd dat je een seksdate niet kunt plannen omdat je niet weet of je chemie hebt voordat je elkaar ontmoet.

Nu gaat het misschien niet om seks, hoewel ik zou willen dat dat wel zo was. Ik sta open voor het vinden van vrienden, seks of misschien ware liefde. Wat ik ook weet is dat het niet eens zeker is dat we tijd hebben voor een kop koffie omdat we helemaal geen chemie hebben. Nu kan ik meestal goed opschieten met de meeste mensen, maar je weet maar nooit. Er is altijd een klein risico dat we elkaar meteen haten. Dus daar ben ik op voorbereid, ook al is het risico klein.

We hebben een afspraakje, kijken hoe het gaat en dan moeten we allebei eerlijk zijn. Als het geen zin heeft om elkaar weer te zien, zeggen we dat voordat we uit elkaar gaan. Ik denk dat dat voor ons allebei eerlijk is. Onnodig als een van ons gaat en hoopt en gelooft dat de ander wil afspreken. Het gaat dus om directheid en eerlijkheid. Als het werkt tussen ons, is het geweldig, zo niet, dan is er niets aan de hand. Het beste is om er met open en eerlijke ogen in te gaan, ik denk dat de meeste mensen het daarmee eens zijn.

Seks vind ik leuk, natuurlijk wel, ik ben hier op dat is echt heet. Hou je van uiterlijk en mijn grote borsten is het een pluspunt. Op zoek naar een man die in het verlengde wil seks of meer, ben je hier geloven?

.