Gubbkuk

Gubbkuk

Nou, geile meid van 18 hier, ik wil geneukt worden door een oudere man, een lekkere oude pik met andere woorden. Ik ben net 18 geworden en eindelijk kan ik doen wat ik wil, ik heb er zo naar verlangd. Ik woon nog thuis bij mijn ouders, dus we kunnen bij jou thuis afspreken, in een hotel (jij betaalt voor de kamer) of in je auto als je een grote auto hebt. Met oudere man bedoel ik dat je ouder bent dan dertig jaar en dat je ervaren moet zijn. Ik ben maagd, ik heb nog nooit seks gehad maar ik masturbeer al een paar jaar. Maar ik denk niet dat het hetzelfde is als echt neuken. Orgasme is zo lekker om te krijgen en nu wil ik het krijgen als een oude lul mijn jonge neukt.

Jouw ervaren handen zullen mijn jonge geile lichaam strelen en je zult aan mijn kleine tepels zuigen terwijl je aan mijn kutje trekt. Iets waar ik meestal over fantaseer is iemand die mijn kutje likt. Het moet ongelooflijk lekker zijn als er een lekkere tong tussen mijn benen ronddraait, misschien ook het kontgaatje? Ik weet niet of je meestal het kontgaatje likt? Ik denk niet dat het een goed idee is om je pik in je kontgat te steken. Ik heb het met mijn vingers geprobeerd, maar dat doet pijn, dus ik denk niet dat we dat moeten doen.

Ik heb online gelezen dat veel jonge geile meiden met oudere mannen neuken. Ze schrijven dat ze nog nooit zulke goede seks hebben gehad als met deze mannen, wat waarschijnlijk waar is. Jouw ervaring is veel waard. Ik ben helemaal onervaren omdat ik mijn maagdelijkheid pas wilde verliezen als ik meerderjarig was en nu ben ik dat eindelijk. Daarom zou ik je willen vragen om mijn seksleraar te worden, zodat we elkaar een paar keer kunnen ontmoeten, zou je dat leuk vinden?