Haal Jij Het Beste In Mijn Naar Boven?

Haal Jij Het Beste In Mijn Naar Boven?

Ben jij in staat om het beste in mij naar boven te halen? Fradau is mijn naam en ik woon zelf samen met mijn dochter in Biddinghuizen. Ik woon hier natuurlijk met enorm veel plezier en werk in de buurt als programmeur. Het enige wat er in ons leven nog ontbreekt is een man om het compleet te gaan maken. Nu ben ik niet het type vrouw die wanhopig is en alle kroegen afloopt om iemand te gaan leren kennen, want mijn dochter gaat nou eenmaal voor. Vandaar dat ik hier ben om eens te kijken wat het mij op gaat leveren. Mocht jij alles, net als mij voor elkaar hebben en dus ook toe zijn aan meer vastigheid en stabiliteit in je leven, laat het mij dan weten, dan kunnen wij gezellig met elkaar eens kennis gaan maken. Liefs Fradau

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥