Hallo mannen van boven de 70….
Allereerst zal ik wat vertellen over mij en mijn leven. Ik ben Gerlanda en kom uit Winterswijk. Ik ben 75 jaar en heb 4 kinderen, met wie ik erg goed contact heb. Ook ben ik oma van 8 kleinkinderen. Mijn partner is 6 jaar geleden helaas overleden aan een hersenbloeding. Lange tijd heb ik gedacht dat ik alleen zou blijven, en toch is er iets in mij wat zegt dat ik de warmte, gezelligheid en de liefde mis.
De man die ik zoek is warm, sociaal en houdt ervan om leuke dingen te ondernemen. Ook vind ik het belangrijk om wel mijn dingen met vriendinnen te kunnen blijven doen. Ik ben ervan overtuigd dat dit ervoor zorgt dat een relatie het langst stand houdt. Wel moet de man ook van ongeveer mijn leeftijd zijn. Uiterlijk zegt me niks, uitstraling wel!
Lieve groet, Gerlanda.

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply