Heb Je Interesse Om Mij Te Leren Kennen?

Posted by admin on zaterdag jul 16, 2022 Under Erotische Contact, Vrouw zoekt man

Hallo! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn oproepje te lezen. Ik zal eerst even de tijd nemen om me voor te stellen.

Mijn naam is Fieke, ik ben inmiddels alweer 67 jaar oud. Ik woon in Boekel, dat ligt in Noord-Brabant. Ik heb 4 kinderen welke stuk voor stuk schatten zijn. Ook heb ik nog 9 kleinkinderen, waar ik intens van kan genieten. Ik ben met pensioen, en in mijn vrije tijd ben ik er gek op om op mijn kleinkinderen te passen, te breien, puzzelen en te klaverjassen. Best actief nog voor zo’n omaatje zou je zeggen. Dat is ook zo hoor, maar ik kan er ook van genieten om lekker in mijn eentje een rondje te wandelen.
Qua karakter ben ik zorgzaam, sociaal, liefdevol, spontaan en ietwat impulsief. Dat kun je zowel positief als negatief invullen natuurlijk, al moet ik zeggen dat ik daar met de jaren wel mee heb leren omgaan, hoor.

Goed. Ik ben inmiddels al een poosje weduwe en nu kom ik niet meer in de kroeg of op andere “ontmoetingsplekken” dus een leuke man vinden is nog best lastig. Mij is het in ieder geval nog niet gelukt. Toen wees een van mijn kinderen erop om het eens via het internet te proberen. Dus daar ben ik dan.

Welke leuke man heeft er interesse om mij te leren kennen?

  • Heb je interesse om mij te (2)

Heb je interesse om mij te

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply