Heb Jij Wandelschoenen?

Heb Jij Wandelschoenen?

Hallo ik ben Dorien en woon in Broekhuizen. Ik ben 3 jaar geleden gescheiden. Mijn ex werd verliefd op aan ander. De eerste tijd vond ik het wel prettig om alleen te zijn. Maar het alleen zijn gaat mij steeds meer tegenstaan. Ik ben in mijn hart geen mens om alleen door het leven te gaan. Het wordt tijd om een nieuwe weg in te slaan. Nu vraag jij je af, wat hebben wandelschoenen daar mee te maken? Ik wandel namelijk ook graag. Lekker uitwaaien en de blik op oneindig en je hoofd lekker leegmaken. Wandel je een keer mee? Ben jij die sportieve, spontane man met humor? Die man die alles goed voor elkaar heeft? Dan zoek ik jou. Wie ben ik? Ik ben Dorien, 40 en ben huisarts. Jij mag gerust een paar jaartjes ouder zijn. Zie jij wat in een contact met mij? Dan hoop ik van jou te horen. Dorien.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥