Heks in de menopauze

Heks in de menopauze

Ja, ik ben een menopauzale heks, geen twijfel mogelijk, ik ben in de menopauze gekomen en dat is prima. Maar ik heb een humeur dat niet van deze wereld is, maar tegelijkertijd ben ik geiler dan ooit. Nu wil ik een man ontmoeten voor seks en niets anders, we gaan niet socializen maar gewoon neuken. Zoals ik al zei, mijn humeur is niet best, dat krijg je als je hormonen je lichaam parten spelen. Zo is het leven, je moet de situatie gewoon leuk vinden en op dit moment heb ik helemaal geen zin om me te settelen. Maar ik kan niet zonder seks en zeker nu niet. Sommige vrouwen hebben een verminderde zin in seks in de menopauze, maar bij mij is het blijkbaar het tegenovergestelde.

Als alleenstaande vrouw is het niet makkelijk om seks te vinden als je niet wilt neuken, wat ik niet wil. Maar ik weet ook dat we aantrekkelijk zijn en dat veel mannen seks met ons willen. Vooral jongere mannen en ik zal eerlijk zijn, jongere mannen zijn iets waar ik me tot aangetrokken voel, zonder twijfel. Ik denk dat je vanaf 20 jaar bent, liefst niet ouder dan 30, ik ben zelf 48 jaar. Mijn single leven is goed, ik geniet ervan en het zal nog lang duren voordat ik me weer ga settelen, nu wil ik gewoon neuken en van het leven genieten.

Toen ik het woord menopauzale heks hoorde, heb ik alleen maar gelachen, maar nu begrijp ik het. Want je bent echt een kreng, maar het gaat voorbij, zoals ik al zei, je moet de situatie gewoon accepteren. Je bent een geile man die doorzet en je begint aan een volwassen . Ik ben de laatste jaren helaas wat extra kilo’s aangekomen. Ben je geil en zin om te neuken en wil je afspreken, neem dan contact op, waar wacht je nog op!