Hoe Doe Je Dat Dan?

Hoe Doe Je Dat Dan?

Tja.. Dan heb je de stap genomen om op zoek te gaan, maar hoe doe je dat dan? Waar begin je? Wat vertel je over jezelf? Ik heb echt geen idee hoor haha.. Maar ik zie hier veel oproepjes, dus ik waag ook maar een gokje!
Mijn naam is Lieke, ik ben een 43 jarige vrouw uit Mijdrecht. Ik woon hier samen met mijn 2 kinderen. Ik ben juf op een basisschool, en doe dit al jaren met veel plezier. Daarnaast ben ik erg creatief!
Ik ben sinds 2016 weduwe, en ik was eerder nog niet klaar voor een nieuwe start. Maar nu wel! Wat ik zoek in een man? Dat is eigenlijk best simpel. Gewoon een echte lieverd, iemand die niet bang is om te laten zien dat je van elkaar houdt. Iemand die ervan houdt om gezellige dingen te gaan doen, dagjes weg en noem maar op. Iemand die trouw is (wat me logisch lijkt, maar je weet het nooit 😉 ) en toch ook wel humor! Dus, voldoe jij aan deze waslijst? Haha, dan hoor ik graag wat van je!
Liefs Lieke

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥