Goedendag leuke mannen en vrouwen!
Sinds een half jaartje ben ik nu weer alleen, de mensen waar ik mee samen was konden het niet accepteren dat ik heel erg veel plezier in mijn werk heb. Want ik ben er echt heel erg mee bezig! Maar goed, even voorstellen. Ik ben Amy en ik ben 36 jaar. Mijn beroep is stylen van huizen. Waar ik het ontzettend druk mee heb, maar zoals iedereen maak ik ook tijd voor mijn eigen dingen. En hoe leuk zal het zijn als je samen in die tijd leuke dingen kan gaan doen? Zoals uit eten gaan.. noem maar op! Ben jij lief, betrouwbaar en ben jij ook echt super eerlijk? En hou je van humor? Zou je het dan niet leuk vinden om eens te kijken samen of wij een leuke klik hebben? Zou mij in ieder geval wel erg leuk vinden om dat te gaan uitzoeken.. Laat je mij iets horen?
Liefs van, Amy.

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tipWhatsapp dating

Website tipOp zoek naar een flirt?

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply