Hou Je Van Een Vrouw Met Humor?

Hou Je Van Een Vrouw Met Humor?

Hallo mannen, wie ben ik… Nou, ik ben Lois. Ik heb 2 hondjes genaamd Lola & Lilly, het zijn 2 zusjes van elkaar. Zij zijn op dit moment mijn leven en mijn grootste plezier. Het zijn voor mij mijn 2 kleine kindjes. Ik werk zelf in een dierenasiel en heb deze 2 prinsesjes een onderkomen gegeven bij mij thuis omdat ik er helemaal verliefd op was.
Ik heb een lieve dochter en ook een kleinzoon waar ik regelmatig op pas. Dus het huisje en beestje heb ik, alleen het boompje van een lieve kerel ontbreekt nog! Wat ik zoek in een man is betrouwbaarheid, een schouder om op te steunen, iemand die er in voor en tegenspoed voor mij is en noem maar op!
Ben jij een eerlijke man die weet hoe hij een vrouw moet behandelen? Ben jij ook zo gek op dieren en hou je van een vrouw met veel humor en sarcastische opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact met me op!

  • Hou je van een vrouw met (2)

Hou je van een vrouw met

💥CONTACTEN💥