Hou Je Wel Van Een Beetje Gek?

Hallo allemaal!

Deze oproep is gericht aan alle echte mannen die weten wat ze willen, maar die ook wel zo nu en dan houden van verrassingen. Een man die stevig in zijn schoenen staat en het liefst eentje die ook al het een en ander heeft meegemaakt in zijn leven. Niet dat ik daar zo op kick ofzo, maar in mijn ogen weet iemand die al het nodige heeft meegemaakt wel wat beter wat hij wil en wat hij verwacht van de ander. Met verrassingen bedoel ik dan ook meer van die leuke, spontane acties, want dat zijn toch wel dingetjes die regelmatig in mij opkomen. Simpel gezegd: doe gewoon eens lekker gek! Ben jij die standvastige man met een spontaan karakter, dan ben ik misschien wel op zoek naar jou!? Laat je me een berichtje achter als jij er net zo over denkt?

Liefs Nadia

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥