Hou Jij Ook Van Gezelligheid?

Hou Jij Ook Van Gezelligheid?

Hallo lieve mannen! Ik ben Mella, een vrolijke dame met een Indonesische achtergrond die enorm van lekker eten en koken houdt! Dat is me wel met de paplepel ingegoten haha. Feesten en verjaardagen vieren we groots, dus daar moet je wel een beetje tegen opgewassen zijn? Haha. In mijn omgeving kan ik eerlijk gezegd niet echt een leuke man vinden, ik ga ook niet veel uit wat het ook lastiger maakt. Ik hou van een man die echt voor de volle 100% voor mij gaat, en die er ook alles aan doet om het leven zo leuk mogelijk te maken. Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan, en af en toe wil ik eens met de voetjes van de vloer, jij hoeft uiteraard niet mee te doen hoor hihi. Denk jij dat je mij wel gelukkig kan maken? Dan ben ik erg benieuwd hoe jij erover denkt? Laat je het me snel weten?
Liefs van Mella

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥