Ik ben een hete rijpe vrouw

Ik ben een hete rijpe vrouw

De rijpe vrouw zoekt een dito man, je moet een man zijn die vurig is en temperament heeft. Is zo moe van de droge en saaie mannen en er moeten hete mannen zijn. Maar de vraag is waar verstop jij je? Misschien hier? Ik hoop het, want nu wil ik klaarkomen, zowel in als uit bed. De man die ik zoek moet openstaan voor alles wat de toekomst in petto heeft. Het kan een clean zijn, het kan ook vriendschap en seks zijn of misschien zelfs een liefdesrelatie. Hoe het precies afloopt kan alleen maar worden geraden, het kan hoe dan ook eindigen. Daarom lijkt het me verstandig om een beetje voorzichtig te beginnen en dan zien we wel waar we uitkomen.

Zoals je begrijpt, houd ik niet van plannen, het loopt nooit zoals ik het me had voorgesteld. Dan is het beter om alles te nemen zoals het komt, het zal zijn zoals het bedoeld is, zo redeneer ik meestal. In bed ben ik een hete rijpe vrouw en ik beloof je dat het nooit saai zal zijn met mij tussen de lakens. Ik ben de 35 gepasseerd maar de 40 nog niet en ik denk dat jij mijn leeftijd hebt, of er in ieder geval rond in de buurt. Dus we zien elkaar onvoorwaardelijk en we genieten samen van het leven en hopen op het beste.

Ik hou natuurlijk van seks. Als ik hier ben dan hou ik van seks, dus ik neem aan dat dat voor jou ook geldt, anders had je geen seksblog gevonden. Blijvende mannen hebben voorrang en ik hou van een goed gevulde man, minstens 16 cm lang en het liefst een grote pik. Maar dit zijn slechts voorkeuren en een detail dat helemaal niet doorslaggevend is. Als je een man bent met een open geest en graag date, neem dan contact op! Knuffels!