Ik Ben Hier Terecht Gekomen…

Ik Ben Hier Terecht Gekomen…

Hallo mannen.
Ik ben hier terecht gekomen, omdat ik niet meer alleen wil zijn.
5 jaar geleden is mijn man overleden aan de verschrikkelijk ziekte kanker.
Het is voor mij heel erg zwaar geweest de laatste jaren. En niet alleen voor mij maar ook voor de kinderen om hun vader te verliezen.
We zijn altijd samen geweest, en opeens kom je er alleen voor te staan.
Heb natuurlijk wel veel steun en plezier van en met de kinderen maar ik heb echt een grote leegte in me kregen. Ik wil ook graag een lieve man die samen met mij eens op avontuur wilt gaan zolang het nog kan! Die tijd wil ik goed besteden, en er ook nog het mooiste van maken. Maar het liefste niet alleen. Herken jij jezelf hierin? En ben je ook wel benieuwd hoe het verder gaat in mijn leven, dan zal het leuk zijn als je mij een berichtje stuur! Liefs van Aukje.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥