Ik hoop hier een leuke vent tegen het lijf te lopen. Om mezelf maar in het kort te beschrijven… Ik ben een zorgzame, gezellige vrouw van 35 jaar. Ik ben respectvol, eerlijk, loyaal en sociaal ingesteld en ben een echte dierenliefhebber. Lief en zorgzaam voor de mensen die het verdienen. Ik kan zowel een gezellige avond in de kroeg doorbrengen als thuis op de bank met een goede film. Verder ben ik nieuwsgierig, onafhankelijk en positief ingesteld.
Ik hoop hier een gezellige zorgzame romantische stoere man tegen te komen. Iemand voor wie eerlijkheid en respect voor elkaar belangrijk is.( monogamie!)
Een charmante, humoristische levensgenieter die een serieus gesprek niet uit de weg gaat.
Mocht mijn verhaal je aanspreken, laat dan wat van je horen!
Liefs Esther

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply