Ik ben op zoek naar lijken

Hot woman hier en nu ben ik op zoek naar seks, one night stands of hopelijk terugkerende lekkere neukbeurten. De vraag is dus of er hier serieuze mannen zijn die reageren op mijn neukadvertentie? Wat ik uiteindelijk wil is regelmatige sexdates, zoals neukmaatjes. Maar totdat ik de juiste man heb gevonden waar ik goede seks mee heb en waar ik een goede chemie mee heb. Dan mag ik rondneuken en onenightstands doen. Ik denk dat we allebei meteen weten of we elkaar weer willen zien en of we maatjes kunnen worden, want ik wil zowel seks als vriendschap.

Ik ben 28 jaar en sinds een jaar single. Het afgelopen jaar is er dus niet veel seks geweest, deels omdat ik veel heb gewerkt. En dan ben ik geen meisje dat onnodig neukt, dat voelt voor mij een beetje sletterig. Me nu settelen is niet iets wat ik wil, maar ik voel dat het moeilijk is om zonder seks te zijn. Dus op zoek gaan naar seks is de beste optie voor mij en ik hoop dat een serieuze man contact met me opneemt.

Seks vind ik lekker, als ik geniet van mijn seksuele partner wil ik best vaak seks hebben. Minstens 3-4 keer per week, het kan natuurlijk ook minder vaak, maar zoiets is wat ik wil. De missionaris, het berijden van de pik en een 69 zijn geweldige standjes, maar mijn favoriete standje is van achteren geneukt worden. Lang voorspel is een gegeven, maar een vluggertje is soms net zo vanzelfsprekend. Dan kun je dat niet plannen, je moet alles nemen zoals het komt, dat is het beste. Klinkt dit als iets wat je wilt? Neem dan contact op, waar wacht je nog op??