Ik heb een behaarde poes, erg?

Ik heb een behaarde poes, erg?

Ik schaam me dood met mijn schaamhaar maar door een allergie kan ik echt tegen scheren of harsen. Ik moet het dus doen met mijn bosje en ja dat stuit veel mannen dus tegen de borst omdat ze een kipfiletje willen. Mijn ex vond het maar vies en het heeft zelfs mijn huwelijk gekost. Ik ben gewoon nieuwsgierig of er toch een man is die heerlijk met mij kan vrijen, mij durft te beffen ondanks dat ik een flinke behaarde bos heb tussen mijn benen. Het liefst een vriend zonder verplichtingen want mijn leven zoals ik het nu lijdt bevalt me heel erg goed. Ik heb een leuke baan, lieve vrienden en ga regelmatig lekker uit eten of naar de bios. Kinderen heb ik niet daar heb ik ook bewust voor gekozen en de enige met wie ik momenteel samenwoon is mijn lieve trouwe viervoeter! Ik heb eigen vervoer en draai mijn hand er niet voor om als ik even moet rijden dus woon je wat verder maar heb je wel heel veel zin dan is dat voor mij zeker geen probleem! Desnoods haal ik je op 😉 kom jij dan mijn bosje inspecteren?

💥CONTACTEN🎇