Ik hoop heel graag een berichtje van je te krijgen

Ik hoop heel graag een berichtje van je te krijgen

Hoi, ik ben Joyce. Helaas, drie jaar geleden is mijn man overleden. We waren twee handen op één buik, echte soulmates, zoals ze dat noemen. Ik heb ook echt veel verdriet van zijn dood gehad en heb best even bij de pakken neer gezeten. Gelukkig heb ik twee hele lieve zoons die me wakker geschud hebben. Zij zagen dat ik een beetje vereenzaamde en ze hebben gezegd dat ik weer op zoek moet gaan naar een lieve man, dat ik niet langer alleen moet blijven. Je zult waarschijnlijk wel door ze gekeurd worden, maar dat is van later zorg, eerst moeten we elkaar maar eens leren kennen. En maak je geen zorgen, mijn jongens zijn echt heel lief. Ben je nog niet terug geschrokken? Dan zou ik het heel fijn vinden als je reageert, misschien krijgt mijn leven dan weer een beetje kleur.

💥CONTACTEN🎇