Ik Mis Een Stukje In Mijn Leven…..

Ik Mis Een Stukje In Mijn Leven…..

Goedendag, mijn naam is Elena! Ik woon in Oosterhout (Gelderland) en ik ben 65 jaar.
Mijn man is 3 jaar geleden overleden, die was heel erg ziek.
Ik heb prachtige lieve kinderen, en geweldige kleinkinderen.
Ik mis een stukje in mijn leven, een lieve man waarmee ik samen op de bank kan zitten. Samen eten en televisiekijken bijvoorbeeld.
Ik voel me alleen, een beetje eenzaam! Mijn kinderen komen regelmatig langs maar ik vind het vervelend omdat ze het zichzelf verplichten omdat ze weten dat ik mezelf zo eenzaam voel. Ze zeiden tegen mij mam, er zijn vast nog mannen van jouw leeftijd die ook alleen zijn die bijvoorbeeld ook hun dierbare zijn verloren. Ik heb er een tijd over na zitten denken, en dacht bij mezelf waarom ook niet?
Als ik een man gelukkig kan en mag maken nog op mijn leeftijd, doe ik dat met alle liefde. Misschien denk jij er ook zo over?
Hopelijk is er een man die hetzelfde als ik voelt.

Liefs Elena

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ik mis een stukje in mijn

💥CONTACTEN💥