Hallo, ik ben Emy een 69 jarige vrouw uit Utrecht. Ik woon nu al een aantal jaar alleen met Minoes, mijn poes. En uiteraard komen mijn kinderen vaak op bezoek, maar toch mis ik gewoon een lieve man in mijn leven. Mijn ex man heeft mij verlaten voor een jonge griet. Hij beleeft zijn tweede jeugd denk ik dan maar. Het heeft mij veel pijn gedaan. Nu zijn we bijna 5 jaar verder en ben ik nog steeds alleen. Mijn dochter heeft mij aangespoord om op deze manier een leuke man te zoeken. Ze zei ”Mam dat gaat makkelijk online tegenwoordig”. Nou zo gezegd, zo gedaan. Hier ben ik dan haha. Ik vind dat het nu wel ook echt mijn tijd is om het weer leuk te hebben met een lieverd! Dus wil jij mij beter leren kennen? Laat mij dan gauw iets horen, dan kunnen wij hopelijk lekker gaan kletsen met elkaar! Liefs Emy

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply