Ik weet het, het klinkt bijna zielig, maar ik denk dat dit voornamelijk komt door wat ik al heb meegemaakt. Mijn naam is Madelon. Ik ben 21 jaar en woon in Vlissingen. Van beroep ben ik model en ik ben hier dan ook erg druk mee. Zo nu en dan mag ik zelfs naar het buitenland, en kan je zeggen ik vindt dit helemaal geweldig. Ik heb de mooiste landen al gezien. Het leven van een model is echt niet een leven wat helemaal geweldig is hoor, want het is ook best een eenzaam leven en wat zou het toch heerlijk zijn als ik dit zou kunnen delen met een man waar ik zielsveel van hou. En iemand die natuurlijk van mij houdt. En ik bedoel dan ook echt van MIJ. Niet om hoe ik eruitzie. Ik vind het namelijk verschrikkelijk dat ik alleen om mijn uiterlijk wordt beoordeeld en mannen mij zien als een soort van sieraad aan de arm. Ik hoop dat je dat een beetje begrijpt. Maar goed dit was het even voor nu, maar hoop je snel weer te mogen horen als je interesse hebt. Vertel je me dan ook meer over jezelf?

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply