Ik zoek de ware

Ik zoek de ware

Goedendag!

Allereerst ga ik me natuurlijk even kort voorstellen, maar als je meer wil weten, dan zal je toch even iets terug moeten sturen.

Ik ben Leny, 70 jaar en ik woon in Uitgeest. Voor degene die niet weten waar dat ligt, het ligt in Noord-Holland. Het is een klein, maar gezellig dorpje. Als je er nooit bent geweest, zou je er echt eens even een kijkje moeten nemen.

Werken doe ik uiteraard niet meer, maar ik hou van auto’s en spaar deze dan ook in miniatuurvorm. Ik heb helaas het geld niet om ze in ware grote te sparen.

Wat ik zoek is een man die nog genoeg liefde te geven heeft, die net als ik nogal van het leven houdt en meestal wel positief kan blijven als dingen tegen zitten. Ik kan niet goed tegen negativiteit namelijk. Ook vind ik het wel belangrijk dat je ook wat ouder bent, zodat onze levensfase overeenkomt.

Graag reactie. Lieve groet van Leny.

💥CONTACTEN🎇