Ik Zoek Een Lieve En Leuke Man

Ik Zoek Een Lieve En Leuke Man

Hai, ik ben Nikki en ik ben 35 jaar oud. Een tijdje geleden had ik een gesprek met m’n ouders, en die zeiden tegen mij: Nikki vind je het niet tijd worden voor een leuke en lieve man? En sindsdien ben ik eigenlijk na gaan denken, omdat ik dacht ja eigenlijk hebben ze wel gelijk. Ik heb daarom een oproepje gemaakt om te kijken of ik dan misschien via deze weg een leuke/lieve man kan vinden. Ben van mezelf een vrolijke vrouw, lief, en ik vind respect echt heel erg belangrijk. Heb zelf een eigen woning en heb een hele leuke baan.
Het zou wel erg fijn zijn om met iemand leuke dingen te doen, en bijvoorbeeld naar het werk ook gezellig samen te eten etc. Zou je het misschien leuk vinden? En heb je er een goed gevoel bij? Dan lijkt het me erg leuk als je een berichtje stuurt.
Liefs van Nikki

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥