Klaar Voor De Toekomst!

Klaar Voor De Toekomst!

Hallo daar lieve mannen, mijn naam is Amy en ik ben 34 jaar. Ik ben op het punt in mijn leven gekomen dat ik nu echt klaar ben voor de toekomst! Ik droom ervan om samen met een lieve partner, een lief kindje te mogen krijgen. Maar dat is iets voor de toekomst, eerst maar eens genieten van het leven! En samen van alles beleven, ik ben een vrouw die het heerlijk vind om allemaal dingen uit het niks te gaan doen! Lekker spontaan van het een op andere moment een hele planning maken en er lekker van gaan genieten! Ik vind het zelf erg lekker en fijn om in mijn vrije tijd lekker te gaan skeeleren! Ik werk zelf met kindjes, op de peuterspeelzaal! Nu nog een lieve man in mijn leven, en mijn leventje is compleet! Zie jij jezelf naast mij lopen? Nou, twijfel niet! Een kans wagen kan nooit verkeerd zijn toch?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥