Klein Maar Fijn, Vind Jij Het Iets?

Klein Maar Fijn, Vind Jij Het Iets?

Hoi ik ben Kiki, vrolijke gezellige meid die maar geen relatie kan vinden. Ik vond vele mannen altijd leuk. Maar de meeste denken dat ik jong ben maar ben echt gewoon 31. Ben gewoon heel klein, wel fijn. Ik ben namelijk maar 1.56l en niet dik. Integendeel dus haha. Maar daarom denken ze van jong, niet volwassen ed. Maar ik ben het dus wel, ben ook heel lief. Bevat een goede dosis humor en ga graag met jou leuke dingen doen, bioscoop, terrasje pakken. En wat ik verwacht in een relatie is, liefde geven en nemen, leuke dingen doen, eerlijkheid en verzorgend. Nou wie weet zitten wij samen snel op een terrasje? Ik hoop van wel, hier in Tilburg heb je genoeg leuke terrasjes

Heel veel liefs en laat wat achter!

Xx Kiki

 

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Klein maar fijn, vind jij het

💥CONTACTEN💥