Laat Jij Het Gebeuren?

Laat Jij Het Gebeuren?

Hallo.. wat vindt ik dit gek zeg dat ik hier een oproep zou plaatsen.
Nooit verwacht dat dit mij zou gebeuren, dat ik opzoek zou moeten gaan naar een andere lieve man. Mijn ex partner, heeft een relatie gehad op het werk. Toen die met mij getrouwd was. Ben er via via achter gekomen, en hij heeft het allemaal toe gegeven.
Dat is nu ongeveer 3 jaar geleden. Die 3 jaar heb ik echt nodig gehad om hier boven op te komen. Van die man had ik het echt nooit verwacht, zo verdrietig geweest.
Maar nu sta ik echt op beide benen op de grond, want ik ben het hem absoluut niet waard als hij dit mij zo aan doet. Ik zoek een lieve man, waar ik op kan bouwen. En samen veel leuke dingen mee kan beleven, en dat we samen een mooie toekomst kunnen hebben. Voor de rest kan ik natuurlijk nog veel over mezelf vertellen, maar dat komt dan wel toch? Zou je mijn verleden kunnen waarderen dat ik sommige dingen nog erg spannend vindt? En dat ik echt vertrouwen moet winnen bij een man die samen met mij een leven wilt opbouwen? Ik hoop echt een oprechte lieve man te kunnen/mogen vinden.. Liefs en groetjes van Femke.

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Laat jij het gebeuren?

💥CONTACTEN💥