Lang voorspel

Lang voorspel

Harde seks, keihard neuken en zo, dat ben ik zat, ik wil lang voorspel en hele lekkere seks. Dus nu ben ik op zoek naar een man die op dit punt net zo denkt als ik. Er is te veel oppervlakkigheid en een gebrek aan het vermogen om maximaal te genieten. Tegenwoordig draait alles om neuken, zo snel mogelijk een orgasme bereiken en dan ben je klaar. Voor mij is seks veel meer dan dat, zeker, soms kan ik een vluggertje hebben. Maar dat is meestal als ik een relatie heb. Als ik seks heb met een man met wie ik geen relatie heb, wil ik er het maximale uithalen.

Als single vrouw neuk ik helaas niet vaak, maar zo is het nu eenmaal. Dus wat ik hier zoek is een man/man die regelmatig wil afspreken. Zoals je begrijpt is het lekkere seks met lang voorspel waar ik naar op zoek ben. Ik heb ook genoeg van degenen die alleen maar willen hebben, neuken en dan is het voorbij. Dus daarom heb ik besloten om de eerste twee keer dat we elkaar ontmoeten niet naar bed te gaan. Gewoon om degenen die alleen maar één keer willen neuken uit te sluiten. Als je serieus bent, zul je het begrijpen. We worden gewoon neukmaatjes en zien elkaar van tijd tot tijd als het verlangen opkomt.

Ik ben een rijpe vrouw die 38 jaar is geworden, ik ben een beetje mollig maar ik ben waarschijnlijk goed genoeg voor elke man. Jouw leeftijd is vanaf 25 jaar, jongere mannen vind ik veel te jong voor mij. Jullie jongere mannen willen vaak neuken, dat is niet mijn ding zoals ik al zei. Nu hoop ik dat er een man is die ook lang voorspel wil, lekkere seks, heerlijke erotische massage en veel plezier.

.