Hallo leuke, wellicht eenzame, mannen van Nederland. De reden dat ik hier een advertentie heb geplaatst is dat dit op advies is van mijn kleindochter. Ik heb gezegd dat ik het niet ging doen maar ik ben dan toch ook wel weer nieuwsgierig naar wat het mij op zou leveren misschien. Ik ben dus Corrie en ik ben inmiddels 64 jaar. Ik ben inmiddels al weer 10 jaar weduwe en mijn man heeft mij veel geld nagelaten en een heel mooi huis. Dat is het probleem niet. Maar het zou toch leuk zijn om hier samen nog van te kunnen genieten? Ook zou ik graag weer een man vinden die leuke dingen met mij wil gaan ondernemen. Gewoon lekker erop uit. Ben jij ook eenzaam en heb je er ook zin in om weer dingen te gaan ondernemen? Leeftijd maakt voor mij niet uit.
Corrie

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply