Ben benieuwd of er hier nog leuke oudere mannen zijn. Die voor mij eens een nieuwe stap wil gaan zetten door lekker wat te gaan drinken. Mag ook iets anders leuks zijn. Maar ben erg benieuwd naar of ik nog op de markt lig. Mijn dochters zeggen van wel, dus moest het even met eigen ogen zien. En wie weet ga ik toch nog een keertje liefde voelen. Ben er wel aan toe want mijn man is al een poosje geleden overleden. En heb 3 lieve dochters en 4 kleinkinderen. Dus ik zie het wel zitten. En een leuke man leren kennen wie wil dat nou niet?
Ik heb nog wel mijn werk. Ik ben secretaresse en pas ook wel op de kleinkindjes. Maar jou wil ik ook zeker wel mee nemen hoor. Zeg jij ja tegen mijn vraag of jij met mij iets wil gaan drinken?

Liefs Rosie

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Lekker drankje gaan doen samen?

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply