Lelijke rijpe vrouw

Lelijke rijpe vrouw

Hallo daar! Ik ben een volle rijpe vrouw die openstaat voor een relatie met een man die persoonlijkheid meer waardeert dan uiterlijk. Ik ben me ervan bewust dat mijn uiterlijk helemaal niet zo gunstig is. Maar mijn innerlijk is des te mooier. Jij die contact met mij opneemt hoeft ook niet knap te zijn. Ik vind het leuker en aantrekkelijker om een goede persoonlijkheid te hebben. Een gepolijst oppervlak spreekt me zelden aan, dat is nu eenmaal zo. Vaak als het oppervlak mooi is, is het tegenwoordig kunstmatig en dat vind ik er vreselijk uitzien. Ik ben liever mezelf en niet mooi, zo ben ik nu eenmaal.

Ik zoek een man/vrouw die een hechte relatie met mij wil. Iemand met wie ik kan knuffelen, seks mee kan hebben en die mijn beste vriend is. Ik wil iemand die voorbij de oppervlakte kijkt en me waardeert om wie ik ben. Je moet ook net zo open en eerlijk zijn als ik en het innerlijke meer waarderen dan het uiterlijke. Het is belangrijk voor mij om een man te hebben die zich ervan bewust is dat schoonheid van binnenuit komt. En dus ben ik ook op zoek naar iemand die klaar is voor een serieuze en vaste relatie.

Als lelijke volwassen vrouw heb ik een groot gevoel voor humor en ben ik loyaal aan degenen die dat verdienen. Ik wil dat je deze kwaliteiten ook hebt. Als je denkt dat je me kunt ontmoeten om er een te hebben en dan weggaat. Dat zal je niet lukken, want seks is niet iets wat ik met iemand heb en niet meteen na een ontmoeting. Als je serieus geïnteresseerd bent om me beter te leren kennen, waarom stuur je me dan geen berichtje. Dan kunnen we kijken of het klikt tussen ons. Dikke knuffel!