Lieve Schatten Uit De Omgeving?

Lieve Schatten Uit De Omgeving?

Hallo lieve schatten uit de omgeving.
Ik ben Esmee, en ik ben 29 jaar. Ik woon nu nog bij mijn ouders, krijg binnenkort de sleutel van mijn eigen huisje. Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in!
Ik heb hier een advertentie geplaatst omdat ik het wel tijd vind worden dat ik ook veel liefde mag krijgen van een lieve man, maar ik vind het natuurlijk ook geweldig dat ik mijn liefde dan met iemand mag delen. Ik ben nu bezig met mijn toekomst, wil graag huisje boompje beestje! Maar daar moet je natuurlijk wel samen voor zijn.
Ik wil het op deze manier gaan proberen, omdat ik zelf wel wat eisen heb.
ik vind het belangrijk dat je er goed en verzorgd uit ziet en dat je zelf ook wel echt toe bent aan een toekomst samen.
Heb tot nu toe nog geen leukerd kunnen vinden helaas. Dus ik dacht ik ga het op deze manier proberen!
Wie weet…. wie weet worden wij gelukkig samen?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥