Maak Jij Ons Gezinnetje Compleet?

Posted by admin on zaterdag jun 24, 2023 Under Erotische Contact, Gratis Contacten, Vrouw zoekt man

Hoi

ik ben dus Wanda (Wannie voor vrienden) een 33 jarige interieur designer uit Castricum, ik vind het een beetje moeilijk om hier iets neer te schrijven, ik heb dan ook lang getwijfeld of ik het wel zou doen, maar heb dan nu toch de stap gezet.

En wie weet vind ik hier wel de kanjer die ik zoek!

Ik woon samen met mijn zoontje van drie een hele stoere man, heel vrolijk en speels en die weet me wel in beweging te houden, met zijn papa heb ik dus geen contact meer omdat die niet wist hoe snel hij moest gaan lopen toen ik vertelde dat ik zwanger was terwijl we die keuze toch echt samen hebben gemaakt.

Zodra het echter zover was kon hij de verantwoordelijkheid niet meer aan, hierdoor zorg ik nu in mijn eentje voor mijn kleine man.

Maar hoewel ik dol ben op mijn kind blijft het een kind en heb ik soms ook behoefte aan volwassen contact daarom dus mijn oproepje, ik ben o zoek naar een leuke man om lief en leed mee te delen.

Denk je dat jij die man bent die ons gezinnetje compleet kan maken? Stuur me dan snel een mailtje en dan kunnen we misschien wel iets afspreken om te gaan doen

Kusjes Wanda

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply