Mag Ik Mezelf Even Aan Je Voorstellen?

Hoi lieve lezer, mag ik mezelf even aan je voorstellen? Ik ben Charlene, 31 jaar en samen met mijn dochtertjes Kate en Karen woon ik in het Zuid-Hollandse Giessenburg. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als reumatoloog en in mijn vrije tijd beoefen ik de sport handbal om mijn energie kwijt te kunnen en om te ontspannen speel ik graag piano en pak ik terrasjes met vriendinnen om even bij te kletsen. Dat klinkt allemaal wel fantastisch enzo, maar wat ik toch echt mis is een man die me knuffelt als ik thuis kom, een lieve man die ook mijn dochtertjes wil omarmen en in zijn leven zou willen opnemen. Helaas heeft de papa van mijn dochtertjes nooit betrokken willen zijn in hun leven.. Zie jij het zitten om deze 3 voor de prijs van 1 in jouw leven te omarmen? Stuur me dan zeker en berichtje en laat ons kijken of het klikt! Veel liefs, Charlene

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥