Mag Ik Voor Je Koken En Meer?…

Hoi allemaal ik ben Anja een gescheiden vrouw, die na een tijdje haar leven weer tot bloei wil laten komen. Ik ben nu al lang alleen en in het begin kon ik er erg van genieten. Naar mate de tijd verstrijkt, begin ik het steeds meer zat te worden dat ik alleen thuis kom. Ik mis een maatje, een lieve man die op mij wacht als ik thuis kom. Voor wie ik lekker mag koken, en met wie ik lekker samen op de bank kan hangen om een filmpje te kijken. Het krijgen van kinderen heb ik afgesloten, want dat zou gezien mijn leeftijd niet verstandig zijn. Heel jammer maar helaas lopen de dingen in het leven anders als dat je zou willen. Mijn vraag hier is dan ook, of hier een man zit zonder kinderwens, die ook een maatje in het leven mist? Liefs Anja

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Mag ik voor je koken en

💥CONTACTEN💥