Mannen om af te zuigen

Mannen om af te zuigen

Ik ga voor pijpen en dan ook echt helemaal voor pijpen. Sinds ik de eerste keer een man heb afgezogen (heel lang gelden…) was ik verslaafd aan pikken in mijn mond te stoppen en vanaf dat moment ben ik een echte pijphoer geworden. Zolang ik nog single ben wil ik dan mij ook alleen maar er op toeleggen om zoveel mogelijk mannen af te zuigen en in mijn mond klaar te laten komen. Door de week overdag heb ik mijn baan en voor de rest heb ik het ook allemaal prima voor elkaar huisje autootje enzovoort, maar in de avonden en in de weekenden ben ik altijd te vinden voor een seksdate. Ik wil wel afspreken op een parkeerplaats, bij mij thuis (als ik je beter ken) en of ergens anders om je lekker af te zuigen. Wil jij mij ook beffen dan heb je voorrang want dat vind ik heerlijk! Niet er omheen draaien maar er voor gaan!

💥CONTACTEN🎇