Medelevende masturbatie

Medelevende masturbatie

Hallo, ik ben een geile vrouw, 37 jaar, single, op zoek naar een onani maatje, ik weet dat het vreemd klinkt. Maar ik wil masturberen met iemand, man of vrouw maakt niet uit. We beginnen met videogesprekken en als we er klaar voor zijn, ontmoeten we elkaar irl. We zullen geen enkel lichamelijk contact hebben, zodat je al weet wat de regels zijn. Dan is er nog iets, als we samen masturberen in videogesprekken, laat ik niet tegelijkertijd mijn gezicht zien. Ik denk dat je dat wel begrijpt, het zou vreselijk gênant zijn als iemand het zou opnemen. Ik denk dat iedereen die serieus is mijn redenering hier wel begrijpt.

Ik zie er best ok uit, heb een lekker kutje en heb een deel, daar moet je wel van houden. Ik heb grote borsten, best wel veel in ieder geval, ik ben er best trots op. Mannen vinden het meestal leuk om mijn borsten te knuffelen. Misschien moet ik er nog aan toevoegen dat ik ook een dildo heb die ik kan gebruiken als we samen masturberen. Omdat ik ervoor heb gekozen om geen seks met mannen te hebben maar een relatie, is een dildo een must. Mijn kutje moet soms opgevuld worden en een dildo werkt daar goed voor. Maar zeker, het is niet hetzelfde gevoel als geneukt worden door een echte pik. Maar wat doe je als je geen relatie hebt, dan moet je het op één na beste nemen.

Ik wil geen relatie, je moet gewoon mijn masturbatiemaatje zijn, thats it! Ik ben zo moe van mannen en al het gedoe dat erbij komt kijken als je een relatie hebt. Nu is het een beetje mijn eigen schuld dat mijn relaties geen stand houden, ik ben een beetje speciaal. Maar samen masturberen geeft geen problemen, geen eisen en zowel opwindend als plezierig.

.