Mijn seksleven

Mijn seksleven is helemaal naar de klote. Mijn man heeft een jaar geleden de scheiding aangevraagd, dus nu woon ik alleen. Het was een moeilijke tijd, maar achteraf gezien was dat het beste wat me kon overkomen. Dus nu ben ik weer op de goede weg en nu ga ik als een gek daten, ik heb veel in te halen. Ons seksleven was al die jaren gewoon zo, niets bijzonders goeds. Natuurlijk neukten we, maar alleen wat we moesten als getrouwd stel. Maar nu zal ik er niet meer bij stilstaan, het is een voorbij hoofdstuk in mijn leven. Nu is het tijd voor een nieuwe start.

Het is tijd voor mijn seksleven om weer wakker te worden. Maar als oudere vrouw is het moeilijk om een neukmaatje te vinden. Naar de kroeg gaan en vrouwen oppikken is er niet bij, daar ben ik te oud voor. Op mijn werk is er geen man waar ik interesse in heb, behalve als vriend. Dus blijft er een seksadvertentie over en ik dacht, waarom niet! Ik heb er alles bij te winnen en absoluut niets bij te verliezen.

Omdat ik geniet van het single zijn, wil ik duidelijk stellen dat ik niet opnieuw een vaste relatie wil. Gewoon een seksuele relatie waarbij we elkaar regelmatig ontmoeten. Het zou leuk zijn als we als vrienden buiten het bed met elkaar kunnen omgaan. Je bent een man die je leuk vindt en die je waardeert. En je bent hier 100% serieus in en je wilt EN durft elkaar in werkelijkheid te ontmoeten. Ik denk dat je een oudere man bent, in ieder geval ouder dan 35 jaar. Zullen we de kans grijpen en elkaar ontmoeten en zien waar de toekomst ons brengt?