Mjuksex

Mjuksex

Zijn er mannen die ook trek hebben in zachte seks? Ik wel, en ik ben een oudere vrouw die niet erg modern is als het op seks aankomt. Wat ik gewend ben en altijd heb gehad is gewone seks. Tegenwoordig zijn er zoveel nieuwe dingen die nog niet bestonden toen ik jong was. Natuurlijk waren er toen andere dingen, maar lang niet zoveel als nu. Het nieuwe spreekt me niet aan, ik weet niet waarom, maar ik hou van het traditionele, van wat ik gewend ben. Natuurlijk kan ik iets nieuws proberen, maar het moet wel iets zijn dat me aantrekt. Zo, nu weet je naar wat voor soort seks ik op zoek ben.

Nu zit het zo, ik wil een man/vrouw ontmoeten voor regelmatige seks, want ik wil niet verschillende sekspartners hebben. Maar totdat ik de man heb gevonden waar ik van geniet en zowel goede seks mee heb als mentaal van geniet. Dan kan ik mezelf uitproberen tot ik degene vind die ik zoek. Je krijgt alleen goede seks als je seks hebt met dezelfde persoon en elkaar seksueel leert kennen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar die zijn er helaas maar weinig. Dus we worden fuck buddies zoals dat in modern Zweeds heet, vrienden die seks hebben.

Op het gebied van uiterlijk ben ik goed genoeg, ik ben een beetje modern, want ik heb me tussen mijn benen en bikinilijn geschoren, maar ik heb mijn schaamhaar behouden. Ik heb er dus wel een, maar slechts gedeeltelijk. Ik denk dat het fris is en schoon aanvoelt, dan is het een heerlijk gevoel als je neukt. Hoe je eruit ziet om mij aan te trekken, hmm, moeilijk, dat weet ik als ik voor je sta. Maar je moet mannelijk zijn en je moet zin hebben in zachte seks zonder veel losbandigheid. Zie je?