Nakenbad

Nakenbad

Ik ben een geile rijpe vrouw, wat mollig, die op zoek is naar een partner om mee in naaktbad te gaan. Het gaat niet om seks, hoewel het daar later wel op uit kan draaien. Maar niet in het begin, het is gewoon dat ik gezelschap wil op het naaktstrand. Of om naar het bos te gaan en naakt te zonnen op een knusse open plek in het bos. Naaktheid is voor mij volkomen natuurlijk, zo worden we geboren en het is volkomen natuurlijk. Natuurlijk is het tot op zekere hoogte seksueel stimulerend om alleen of onder andere mannen en vrouwen naakt te zijn.

Ik geef de voorkeur aan mannen die reageren, bij voorkeur mannen die volwassen zijn voor hun leeftijd, want ik wil een volwassen gesprek met je kunnen voeren. Als je jonger bent dan 30, denk ik niet dat we veel gemeen hebben. Het is de bedoeling dat we eerst als vrienden met elkaar omgaan. Het zou goed zijn als we elkaar een paar keer ontmoeten voordat we samen gaan naaktzwemmen, zodat we elkaar tenminste een beetje kennen. Ik verblijf bij maar kan me voorstellen dat ik een stukje moet rijden voor het juiste gezelschap. Ik zou echter graag willen dat je me voor het eerst bezoekt als je dat goed vindt?

Ik ben iemand met stijl en klasse, ik zie er goed uit en ben fris. Als je een heer bent is dat een pluspunt, want tegenwoordig zijn er niet veel heren meer. Maar ik word graag behandeld als een vrouw en om voor de hand liggende redenen ben ik een beetje ouderwets, dat zou jij ook moeten zijn. Zonnen en zwemmen is een heerlijk gevoel van vrijheid, ik doe het al vele jaren. Lang voordat het populair werd, maar ik ben niet iemand die in het openbaar neukt, zulke dingen zijn privé en horen binnen de vier muren van het huis. Wil je me ontmoeten?