Ook Zo Enorm Eenzaam?

Hallo daar, ik ben Camilla en ben eenzaam. En ja dat is tegenwoordig wat we alleen maar horen. Maar ik laat het er niet bij zitten en ga op zoek naar die leuke man. Die ook eenzaam is.

Heb nooit te klagen gehad, bijzonder goed bedrijf gehad maar die heb ik onlangs verkocht. Dit omdat ik toch al op leeftijd ben. Ik ben verder weduwe en bewust kinderloos. Ik ging graag op reis, liefste ga ik alle landen van Europa af maar als je niet veel meer om je heen hebt gaat dat moeilijk. Daarom zoek ik een lieverd die met me mee zou willen. Uiteraard allemaal niet op korte termijn hoor, eerst elkaar leren kennen is wel iets wat belangrijk is voor je met elkaar op vakantie gaat.

Qua geld hoef ik me dus geen zorgen te maken. Maar zoek ook geen man die enkel op geld uit is. Want ik besteed het verder wel goed. En wil het ook goed gaan besteden. Ik zoek dus echt een man die voor mij en mijn karakter gaat. Ja die is nu een beetje eenzaam maar denk wel dat je daar snel verandering in kan brengen

Heel veel liefs en zie graag iets leuks tegemoet
Camilla uit Blaricum

  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Ook zo enorm eenzaam?

💥CONTACTEN💥