Op zoek naar een trio

Hoi, ik ben een jonge geile meid die een triangle wil met een iets ouder stel. Ik wil seks met jullie en ik ben bi dus als de vrouw in de relatie bi is is dat natuurlijk een voordeel. Maar het is geen vereiste, maar ik zou het liefst seks hebben met jullie allebei. Als de vrouw niet bi is, respecteer ik dat 100%, dus dat is prima! De reden waarom ik wil dat je wat ouder bent, is omdat je serieuzer bent dan mensen van mijn eigen leeftijd. Ik ben 23 jaar oud en jij kunt van 30 tot ongeveer 50 jaar oud zijn. Maar als je dichter bij de 50 bent, wil ik dat je fris bent en er goed uitziet voor je leeftijd.

Ik zie er goed uit, ben een lieve meid, of misschien kan ik mezelf zo goed omschrijven hihi. Dit is de eerste keer dat ik een trio heb. Ik wil al heel lang seks hebben met een stel maar het is er nog nooit van gekomen. Nu heb ik het gevoel dat ik niet langer kan wachten, maar deze neukadvertentie schrijf en hoop op een reactie van een . Als we het goed met z’n drieën kunnen vinden sta ik er voor open om wat regelmatiger af te spreken. Dat zou geweldig zijn, maar we zullen zien, we hebben elkaar nog niet eens ontmoet.

Een ander ding waar ik al lang van droom is om geneukt te worden door een oudere man. Tot nu toe heb ik alleen seks gehad met mannen die even oud zijn als ik. Ik wil veel seks, ik ben vrij open seksueel en ik ben niet verlegen ondanks dat ik zo jong ben. Ben je hier?