Opnieuw Liefde Gezocht!

Hallo,
ik wist niet dat ook nog zoveel ouderen op deze manier op zoek zijn naar een leuk persoon! Dat verrast me nogal moet ik zeggen. Omdat ik aan het zoeken was, viel me dat op en heb ik ook maar eens de stap gezet. Ik zal me even netjes voorstellen.
Ik ben Nanda uit Den Haag. Ik ben een gelukkige moeder en oma, en ik ben gek op mijn langdurige vriendschappen. Maar toch… toch is er nog zoveel moois wat ik nu niet heb. En daarmee bedoel ik natuurlijk een leuke relatie! Wat ik zoek in een man? Hij moet rond mijn leeftijd zijn. Oh ja, dat vergeet ik te vertellen. Veel mensen geloven mij niet, maar ik ben toch echt al 73! Maar ik voel me zo helemaal nog niet gelukkig. Verder moet je man mij wel vrij kunnen laten als in dat ik ook nog dingen voor mezelf doe. En de rest maakt me weinig uit. Als hij maar lief is toch?
Nanda.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥