Over De 50 En Nog Vrijgezellig!

Hoi je zal wel denken, wat doet zij hier. Maar heb nooit echt een relatie gehad. Niet omdat ik een moeilijk mens was of ben. Maar door een foutje vroeger is hier mijn mooie dochter uit voortgekomen. Je ziet haar op 1 van mijn foto’s. En wou ik er altijd voor haar zijn. Haar niet het gevoel geven dat ik niet om haar gaf. Maar ze weet nu gelukkig beter. En staat zij er ook op dat ik nou eindelijk eens de man van leven ga vinden. Dus we zitten hier een beetje samen te kijken en deze advertentie te maken. Ik heb het verdiend. En ze noemt mij een zeer lieve, soms te lieve vrouw. Altijd vrolijk en veel voor anderen over. Maar moet gelukkig worden.

Dus de vraag van mijn dochter, wie maakt mijn liefste moeder en oma gelukkig?

Ja heb al een kleindochter, supertrots. En ben net 50 jaar geworden en woon in het Noorden van Nederland en ja we hebben buitenlandse roots maar vol Nederlands.

Groetjes Debby

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Over de 50 en nog vrijgezellig

💥CONTACTEN💥