Pas Jij In Mijn Plaatje?

Pas Jij In Mijn Plaatje?

Ik ben een energieke en super enthousiaste vrouw die op zoek is naar een leuke man voor een serieuze relatie, want naar een kroeg gaan met vriendinnen vond ik ook niet altijd even leuk en mis toch een lieve man om me heen en daarom dat ik hier een oproepje plaats. En ik wil graag eens iets anders doen met een leuke man, maar nu via corona tijd is bijna alles dicht is, lijkt mij erg leuk om andere leuke dingen doen samen met jou als het klikt. Ik wil me gaan settelen met een lieve spontane man die best wel houd van eens uitgaan als het kan, maar ook van een avondje op de bank houd. Kaarsjes aan, glaasje wijn, wat kan het leven toch simpel maar oh zo mooi zijn. Nu die ene man nog die dit ook zoekt en het plaatje is compleet.

 

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥