Proost, Op Het Begin Van Iets Moois!

Proost, Op Het Begin Van Iets Moois!

Jeetje nu kom ik zeker over als een alchollist? Dit valt reuze mee. Ik ben gewoon iemand die een goed glas wijn of een biertje kan waarderen op zijn tijd. Dus wees niet bang je hoeft niet mee naar een AA meeting met mij.
Alle gekheid op een stokje. Ik ben Charlotte een 29 jarige vrijgezelle dame uit Bierum. Ik ben wel in voor een geintje. Het kan me niet gek genoeg zijn. Het zou echt gaaf zijn als ik een partner zou vinden die dezelfde humor heeft als ik. Dus zuurpruimen mogen een ander profiel gaan lezen.
Ik ben op zoek naar een leuke man om misschien een toekomst mee op te bouwen. Met alles erop en eraan. Lijkt het je leuk om eens te kijken waar wij samen naar toe kunnen gaan? Dan zie ik jouw mail zo snel mogelijk wel in mijn inbox verschijnen.
Groetjes

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥