Samen Wat Opbouwen?

Samen Wat Opbouwen?

Hallo daar leuke mannen,
Ik ben Carolien, 58 jaar en ik woon in het mooie Gelderse dorpje Harfsen, samen met mijn jongste dochter, die nog lekker bij mij thuis woont. Ik ben eigenlijk altijd samen geweest met mijn man, vanaf onze jeugd al, maar hij is 3 jaar geleden helaas overleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker. En na al die tijd alleen te zijn geweest begin ik me toch wel een beetje eenzaam te voelen en denk ik dat het tijd is om op zoek te gaan naar iets nieuws. Kan dat mij kwalijk genomen worden? Ben ik te snel? Zolang het gevoel maar goed zit toch?

Ben jij die man die wel interesse heeft om meer van mij te leren kennen, stuur me dan een berichtjef. Geloof me, ik heb een heleboel te vertellen en jij vast ook, toch?

Liefs,
Carolien

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥